Гибелта на Даря Дугина - дъщерята на Путиновия идеолог Александър Дугин,

...
Гибелта на Даря Дугина - дъщерята на Путиновия идеолог Александър Дугин,
Коментари Харесай

Гибелта на Дугина - новото убийство на Киров?

Гибелта на Даря Дугина - дъщерята на Путиновия идеолог Александър Дугин, наподобява на убийството на Сергей Киров на 1 декември 1934 година

Това написа известната съветска журналистка Юлия Латинина в публикация в изданието „ Новая газета. Европа “.

Киров - партиен секретар на Ленинград, е премахнат по заповед на Сталин, защото диктаторът се страхувал от известността му. За убийството обаче са упрекнати „ враговете на работническата класа “ и незабавно стартират жестоки репресии, съпроводени с отнемане от правото на отбрана на обвинените, бързи присъди (предимно смъртни) и незабавното им осъществяване.

Прави усещане, че съвсем незабавно след гибелта й Даря Дугина е оповестена за „ сакрална жертва “, написа Латинина. Първи това прави каналът „ Незигар “ в „ Телеграм “, считан за непосредствен до Кремъл.

Според „ Незигар “ атентатът край село Болшие Вязьоми би трябвало да започва „ автоимунен развой “ на тотална чистка на предателите и „ петата колона “ в Русия.

Малко преди убийството на Дугина каналът написа, че „ обезверената опозиция на атлантико-нацисткия режим в Киев изисква от Русия основни и съществени преобразувания “. Заради влошената конюнктура на фронта думите на президента Владимир Путин, че „ още не сме почнали “, губят своята новост, и „ ще би трябвало да стартираме “.

В този пост съветският водач е упрекнат, че се пробва да ръководи по този начин, като че ли няма война, и отразява гледната точка на чиновниците на силовите структури („ силовиките “), които упорстват за всеобща готовност и тоталитаризъм за „ опълчването на евроатлантическия Запад “ - без значение дали с или без Путин.

Според Латинина може да бъде установено, че поради претърпените загуби в Кремъл са почнали вътрешни битки.

Журналистката категорично акцентира, че не знае кой е умъртвил дъщерята на Александър Дугин.

„ Страхувам се обаче, че по-късно ликвидиране ще последва цялостен гнет, както след стрелбата на Фани Каплан по Ленин или след убийството на Киров “, предизвестява тя.

Същевременно Латинина позволява, че това е предпазен удар на ръководещата клика против напиращите към властта още по-твърдолинейни хора в Русия.

Путин мъчно може да отговори на нанесените на съветската войска удари в Крим. И по тази причина ще дава отговор „ вътре “, т.е. там, където това е по-лесно.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР